Onderdeel van de Ter Aarse IJsclub

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen helpen bij de organisatie van de oranjeloop op 11 september. Wil jij als vrijwilliger helpen?  Geef je dan snel op via onderstaande formulier.

De jaarlijkse hardloopwedstrijd, de ‘Oranjeloop’staat voor zondag 11 september op het programma. De organisatie kan nog wel wat helpende handen gebruiken en wij als Ter Aarse Ijsclub hebben aangegeven een handje te helpen onder het motto 'veel handen maken licht werk'. Tijdens de laatste natuurijs periode is het ons ook gelukt om een mooie pool met vrijwilligers op te zetten en hopen dat nu ook weer voor elkaar te krijgen. Wat kost het je aan tijd? Het kost je maximaal 4 uur de tijd en dit zal voornamelijk in de ochtend zijn. Zodra we inzicht hebben in de aantal vrijwilligers kunnen we eenbetere indeling geven van de tijd en taken. Voor info mag je altijd contact opnemen via leon.van.harten@teraarseijsclub.nl

Tijdens de loop krijgen de deelnemers – jong en oud- de mooiste plekjes in en om Ter Aar te zien, de polder van het Groene Hart en de Langeraarse Plassen. Door de verschillende afstanden is er voor zowel de beginnende als voor de ervaren loper een uitdaging. Een deel van de opbrengsten komt ieder jaar ten goede aan een goed doel.